Camiler Haftası
Selamlaşma

İl Müftümüz Necati Akkuş ve Müftü Yardımcısı A. Muhammed Çınar'a Veda Yemeği

23 Temmuz 2004 yılından itibaren 9 yıldır Giresun İl Müftüsü olarak görev yapan ve Bilecik İl Müftülüğüne atanan Necati Akkuş’ ve 2007 yılından itibaren İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaparken  Denizli  İl Müftü Yardımcısı olarak atanan A. Muhammed Çınar’a görevlilerimiz tarafından veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Vali Dursun Ali Şahin, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısa, Sivil Toplum Kuruluşları, bazı daire amirleri, Yağlıdere Müftüsü Yusuf Ulusoy ve diğer  ilçe müftüleri, Kızılelma Mah. Camii İmam Hatibi Hüseyin Hekim,  il ve ilçelerde görev yapan din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

İlçe Müftüleri adına konuşma yapan Yağlıdere İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, yaklaşık 6 yıldır emrinde çalıştığım İl Müftümüz Necati Akkuş beyden ayrılacak olmamızdan dolayı üzüntülüyüz. Sayın Müftümüz hoşgörüsü, sevgisi, merhameti ve güzel hizmetleri ile kalbimizde taht kurdu. Bir baba şefkati ile personeline yaklaştı. Onun ile çalışmaktan zevk aldık. Kalbimize sevgisini kazıyarak aramızdan ayrılıyor. Yolu açık olsun. Cenabı Allah rızasına muvafık hizmetlere imza atmayı nasip eylesin” dedi.

Veda yemeğinde İl Müftümüz Necati Akkuş’apersoneli İPhone 5 ve ve İl Müftü Yardımcısı A. Muhammed Çınar’a  İPad hediye etti.  Ayrıca İlçe Müftüleri ile diğer daire amirleri tarafından da plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Veda programı yapılan duanın ardından son buldu.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   880 kez okundu

müftümüzü uğurlama     19/08/2013 22:24

saygı değer il müftümüz necati beygiresunumuzdan üzülerek sizleri uğurluyoruzallah size bundan sonraki hayatınızın bütün safhalarında başarılar versin inşaallah güle güle güzel insan yolun açık olsun
Misafir - MUSTAFA BAYRAM

16/08/2013 21:06

Sayın İl Müftümüz Necati Akkuş beyi nezaketi, mütevazi kişiliği, beyefendiliği ile devamlı hatrayacağım. O'nu hep hayırla yad edeceğim. O'nun gibi bir amirle çalışmak herkeser nasip olmaz. Ayrılacak olmamızdan dolayı müteessirim. Yolunuz açık olsun sayın Hocam.
Misafir - Yusuf Ulusoy