Camiler Haftası
Selamlaşma

0cak Ayı Personel Toplantısı

OCAK 2010 PERSONEL TOPLANTISI

Yağlıdere Müftülüğü Ocak Ayı personel Toplantısı 18.01.2010 Pazartesi günü Merkez Eski Camii'nde yapıldı.Toplantıya Günece Mah. Camii İmam Hatibi Muammer KÜPÜÇ'ün okuduğu Kur'an-ı Kerim ve her ay düzenli olarak personel tarafından okunan Hatm-i Şerif'in duasının yapılmasıyla başlandı. Toplantıda Yeni Sosyal Güvenlik Yasası hakkında bilgi verildi. Personellerden 2010 yılına ait "Mal Bildirimi" beyanı alındı.

Camide Kur’an Eğitimi Hizmet İçi Eğitim Kursuna katılan İmam Hatip Mehmet METE ve Hüseyin HEKİM kurs hakkında bilgi verdiler. Camide Kur’an Eğitimi Kursu açılabilecek cemaat potansiyeli olan camiler tespit edildi. Cuma vaazı verilebilecek köylerin,  İl irşat ekiplerinden ve bayan vaizelerden faydalanmak isteyen camilerin tespiti yapıldı. Müftülüğümüz Futbol takımının oluşturtması ve futbol turnuvası düzenlenmesi kararlaştırıldı. 2010 yılı umre kayıtları ve çalışmaları değerlendirildi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü,  18 Mart Şehitler Günü yapılacak faaliyetler görüşüldü. Personel arasında okunacak hatimler için cüz dağıtımı yapıldı.

Her Ay "Bir Kitap Okuma Kampanyası” çerçevesinde 2010 yılında “Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsiri”nden her ay yarım cüz okunmasına ve özetinin çıkartılmasına devam edilmesi kararlaştırıldı.

Başkanlıktan ve mülki amirlerden gelen talimatların duyurulmasının ardından dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Haber-Fotoğraf:Habil KIR

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   922 kez okundu